Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

donderdag, juli 13, 2006

Schateiland Huijbergen.

Hollywoodsferen bij Schateiland:
Door Wil de Jong

Donderdag 13 juli 2006 - HUIJBERGEN – De 105 kinderen die deelnemen aan de kindervakantieweek ‘Schateiland’ in Huijbergen verkeren deze week in een Hollywoodstemming.Dinsdag begon Schateiland met het bouwen van hutten in cowboystijl achter de boerderij van Van den Keijbus aan de Schoeliebergseweg. Gisteren kregen de kinderen bezoek van de Amerikaanse regisseur Mike Brando. Brando was in Hollywood bezig met zijn nieuwe film maar de originele tape was spoorloos verdwenen.
Brando hoorde dat in Huijbergen Schateiland weer werd gehouden. Voor hem een ideaal decor om zijn film opnieuw te schieten. Brando had ook de bloedmooie Amerikaanse topactrice Marian Butterfly bij zich. De kinderen keken hun ogen uit naar de mooie actrice.
De pret werd gistermiddag plotsklaps bedorven. Een grote zwarte Amerikaans wagen kwam het terrein opgescheurd. Enkele gangsters stapten uit en ontvoerden de actrice. Ze werd - zo bleek achteraf - ontvoerd door een andere regisseur die Butterfly per se voor zijn nieuwe film wilde hebben. Brando zat in zak en as want zonder topactrice geen film.
De kinderen lieten het er niet bij zitten en beloofden alles in het werk te stellen om de actrice terug te vinden.
Vandaag wordt het dan ook een spannende dag met de zoektocht naar de actrice.
Hoe dit zal aflopen? Niemand weet het.
Laura in BNdeStem.

Free Counters
007counters.com
View My Stats