Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

donderdag, mei 10, 2007

Hilary Swank.

Hilary Swank in film Insomnia, hier met een Glock 34.

Oogsttijd voor mijn favoriete actrice Hilary Swank:
Het winnen van een Oscar is altijd een goed moment om je artistieke status in klinkende munt om te zetten door de hoofdrol in een grote, commerciele productie te accepteren. Halle Berry deed het door na 'Monster’s Ball' in het door Joel Silver ('The Matrix') geproduceerde 'Gothika' te spelen. En ook voor Swank is het oogsttjd, getuige haar hoofdrol in 'The Reaping'.
In deze door Stephen Hopkins ('24') geregisseerde horrorthriller kruipt Swank in de huid van Katherine Winter, die ooit als missionaris in Afrika werkte, maar na een dramatische gebeurtenis het geloof afzwoor en zich specialiseerde in het ontkrachten van religieuze mirakelen.

Bloed
Als Katherine en haar sympathieke assistent Ben (Idris Elba) het verzoek krijgen om onderzoek te doen naar de mysterieuze dood van een jongen in een streng religieus dorpje in landelijk Louisiana, zoekt ze daar in eerste instantie weinig achter. Zelfs niet als het water van de rivier waarin de jongen werd gevonden, in bloed is veranderd. De wetenschap heeft immers overal een verklaring voor.

Als het vervolgens kikkers begint te regenen, moet ook Katherine toegeven dat er meer aan de hand is. Zeker als Ben haar eraan herinnert dat de gebeurtenissen doen denken aan de tien plagen die God in de bijbel gebruikte om de oude Egyptenaren een lesje te leren.

Free Counters
007counters.com
View My Stats