Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

maandag, januari 31, 2011

Morgen weer een belangrijke dag.

Nu maar lekker even sporten ;)
UPDATE:
Cargill is van plan om de alcoholtak van Nedalco over te nemen van moederbedrijf Royal Cosun. Beide bedrijven werken al nauw samen. Cargill levert de tarwegrondstoffen die Nedalco omzet in drinkbare en industriële alcohol.
In Bergen op Zoom verhuisde het personeel van Nedalco's hoofdkantoor afgelopen najaar al naar het pand van Cargill op bedrijventerrein Theodorushaven. De overname is volgens Cargill daarom een 'logische uitbreiding van bestaande bedrijfsactiviteiten'.
Naast het hoofdkantoor in Bergen op Zoom heeft Nedalco fabrieken in Sas van Gent, Manchester (Engeland) en Heilbronn (Duitsland). Bij het bedrijf werken ongeveer honderd mensen. Volgens directeur Ger Bemer van Royal Nedalco biedt de overname groeikansen voor werknemers en klanten. "Zij zullen opereren onder de vleugels van een privébedrijf met een focus op waardecreatie op lange termijn."

Cargill купит голландского производителя спирта
Сегодня, 2 февраля, стало известно, что международный производитель и поставщик пищевых и сельскохозяйственных продуктов Cargill объявил о намерении приобрести голландского производителя спирта Royal Nedalco.

Free Counters
007counters.com
View My Stats