Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

zondag, september 02, 2007

Holland Ladies Tour vandaag van start:

Team Flexpoint vorig jaar winnaar eind klassement.

Drie op een rij voor Team Flexpoint?

Team Flexpoint vertrekt maandag in de Holland Ladies Tour met het doel de derde eindzege op rij in de wacht te slepen in deze belangrijkste rittenkoers van ons land. In de vorige twee edities wonnen Tanja Hennes en Susanne Ljungskog immers namens de ploeg van Jean-Paul van Poppel. Ook nu is de eindtrui het grote doel voor de vrouwen van deze voormalige Nederlandse topsprinter.

Van Poppel: ,,Een dagzege is meegenomen, maar inzet is vooral de eindzege. Met die tactiek hebben we in de twee voorgaande jaren ook succes gehad.'' Volgens de manager ligt de kracht van de ploeg vooral in de breedte. ,,Met Susanne Ljungskog, Mirjam Melchers en Loes Gunnewijk hebben we drie potentiƫle eindwinnaressen in huis. Voor hen is het van belang om in de eerste selectieve etappe door Limburg goed bij de les te zijn, in de daarop volgende etappes geen tijd te verliezen en vervolgens hun slag te slaan in de afsluitende individuele tijdrit.'' Als belangrijkste concurrenten noemt Van Poppel Marianne Vos en Judith Arndt. ,,Zij mogen voor de tijdrit niet al te grote verschillen hebben kunnen opbouwen. Daarom is het zaak voor onze snelle dame Loes Markerink om in de tussensprints zoveel mogelijk boniseconden in de wacht te slepen. Als zij dat goed uit kan voeren, is ook zij een mogelijke eindwinnares. Zaak is het dan wel voor haar om in Limburg te overleven.''Flexpoint verschijnt behalve met Ljungskog, Melchers-Van Poppel, Gunnewijk en Markerink ook met Iris Slappendel en Trine Schmidt aan de start.

Susanne Ljungskog, Wereldkampioen en Nationaal Kampioen Zweden

Wij volgen natuurlijk Woman cyclist: ROSYIDA Dahlina uit Lamongan, Indonesia. Zij rijd voor Mixteam Wijers-Hako
109 Bras, Martine
110 Du Toit, Yolandy
111 Cullen, Kate
112 van Schelven, Femke
113 de Vocht, Liesbeth
114 Rosyida, Dahlina


Polygoon Helios 780.

Free Counters
007counters.com
View My Stats