Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

vrijdag, mei 16, 2008

Met Cargill E-ploeg collega's naar Bonda diervoeders:

Donderdag brachten we een bezoek aan Bonda diervoeders in Den Bosch. We leveren vanuit de Cargill tarwefabriek tarwemix aan Bonda. Ze varen met o.a. drie schepen vanuit Bergen op Zoom naar Den Bosch. De schepen: Nil Desperandum, Mirjam en de Lingepoort.
Auto Thomas: Armando Lindhoud, Louis Baseler, Thomas van Dalen, Esther de Graaf, vertrok om 8.00hr. vanuit Bergen op Zoom. We werden bij Bonda ontvangen door Martin de Groot. We kregen koffie, en er werd een powerpoint presentatie gestart.
Hierna bekeken we de diverse tarwemix monsters en kregen we een rondleiding over het uitgebreide tankenpark.
Bonda diervoeders tankenpark.
Ook bekeken we de waterfront, waar de schepen gelost worden.
Interessant.
Thomas aan het waterfront (de Diesse).
Esther en Armando, Bonda waterfront.
Voor de lunch gingen we naar "de Peer" in Breda. Goede lunch met een lekkere Jupiler erbij.
Het middagprogramma was een bedrijfsbezoek aan een varkenshouderij.
We gingen hiervoor naar Frans de Rond aan het Gors te Hoeven. Frans kon een goed verhaal houden over deze bedrijfstak. Liefde voor zijn vak, en zijn dieren. Varkens worden zeker wel goed verzorgt in een varkenshouderij. En ook overlast voor de omgeving vindt ik wel meevallen.
We mochten op Frans zijn bedrijf alles bekijken.
Beschermende kleding vereist...!
Esther de Graaf, het was een erg leuke dag!!

Armando met zijn biggetje ;)

Na de uitgebreide rondleiding was er tijd voor een bedankje. Het was weer een perfecte dag!
Rien Meeuwisse (E-ploeg) en Ton Nagtzaam (C-ploeg) uit Fijnaart.
Esther de Graaf bedankt hier Martin en boer Frans.
Nog even koffie na afloop, bij boer Frans de Rond.

We kijken nu al weer uit naar het Tarwe E-ploeg Bicycle event in Renesse, 26 en 27 mei!

Bonda is een succesvolle onderneming, actief in verkoop en logistiek van vochtrijke diervoeders. Wij zijn gevestigd in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.
Naast enkelvoudige producten vermarkten wij vochtrijke mengvoeders voor de varkenshouder en droge mengvoeders voor de rundveehouder.
Al sinds de start van de onderneming door Jan Willem Bonda in 1915 zijn continuïteit in afname én relaties, innovatief vermogen, flexibiliteit en kwaliteit in het leveren van producten en diensten aan klanten en toeleveranciers essentieel.
Sinds 2005 is Cehave Landbouwbelang onze hoofdaandeelhouder. In samenspraak met Cehave Landbouwbelang, een van de grootste Europese diervoederproducenten, wil Bonda verder groeien, professionaliseren en internationaliseren.

Free Counters
007counters.com
View My Stats