Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

dinsdag, juni 05, 2007

Boerenmiddag, KPJ Huijbergen.

Zondag middag was er dan weer de Boerenmiddag van de KPJ van Huijbergen. Het was er erg gezellig. Een lekker pilsje gedronken in de tent. Ook de meisjes hadden veel plezier met hun vriendinnen.

Het hoogtepunt van de middag is het kuilgraven. De twee deelnemers moeten in 20 minuten een zo diep mogelijke kuilgraven. Onder in het gat moet een vierkant passen van 30 bij 30 cm.

Ze gaan dan echt diep, en komen tegen de 2 meter 60 aan! Topsport dus!


Voorbereiden van de grond.

Half weg.





Wedstrijden met de tractoren.

DJ Dave.

Met vrienden Eddie en Corne aan de bar.

Ook Gerda en Susie hadden een leuke middag, hier met Niels op de foto.

Uit de Stem:door onze correspondent Wil de Jong

Dinsdag 5 juni 2007 - HUIJBERGEN - De Huijbergse KPJ is weer dik tevreden over de Zaaifeesten die dit weekeinde op het terrein tegenover café Trapke Op in Huijbergen zijn gehouden.
Zaterdagavond was in de grote feesttent de bekende 'schuurfuif'. Wie een entreekaart van 15 euro had, mocht de hele avond zoveel drinken als men kon. En er waren er bij die heel wat litertjes bier naar binnen werkten.
In de tent waren zaterdagavond 1250 bezoekers. En die waren goed voor zo'n 15.000 pilsjes. Het bezoekersaantal van 1250 was veel meer dan vorig jaar, ondanks het feit dat in de regio deze avond veel andere activiteiten werden gehouden.
Zondagmiddag was er weer de 'boerenmiddag' met ondermeer spijkerbroekhangen voor de kinderen en kuil graven. De diepste kuil die werd gegraven was ruim tweeëneenhalve meter diep. Nieuw op het programma was dit jaar de trekkerbehendigheidswedstrijd. "We wisten niet wat we hier van moesten verwachten", vertelt Sabrina Somers van de KPJ.
Tien trekkerschauffeurs stapten op de machines om een aantal behendigheidsproeven te doen, zoals ringsteken vanaf een rijdende trekker, inparkeren en balanceren op een wip.
Het publiek genoot van de behendigheidscapriolen van de trekkerchauffeurs. "Ik denk dat we de trekkers volgend jaar weer opnieuw opnemen in het programma, want het sloeg goed aan", aldus Sabrina Somers.

Free Counters
007counters.com
View My Stats