Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

vrijdag, september 05, 2008

Muziekfeesten in Huijbergen.

Muziekfeesten terug op Vennenplein

De Huijbergse Muziekfeesten keren komend weekeinde terug naar het Vennenplein. Die plaats biedt meer ruimte dan het kerkplein waar de feesttent vorig jaar stond. De gemeente Woensdrecht, die het feest subsidieert, hoopt zo veel meer publiek te trekken op de jeugdavond op vrijdag. De tent op het Vennenplein heeft een capaciteit van 1200 man. Burgemeester Fränzel heeft in een gesprek met Elma Goossens van de HMF aangestuurd op een terugkeer naar de vertrouwde stek. Op de jeugdavond zijn aanstaande vrijdag optredens van de rapper YES-R, Après-ski zanger Starkoo en dj Ralf. De organisatie is ook trots op de komst van dj San Sebastian. Dit Huijbergse talent won enkele weken geleden de nationale finale van De Kunstbende. Kaarten voor deze avond zijn gratis verkrijgbaar bij de bibliotheek in Huijbergen en het gemeentehuis in Hoogerheide. De avond begint om 20.00 uur.

Zaterdag vanaf 20.30 uur wordt het podium bemand door
On Cue. On Cue is opgericht in 1994. Een tijd dat er vele Cover Bands zijn ontstaan. Plezier staat bij On Cue op de eerste plaats! Een goede band uit de mooie jaren..!
On Cue: Mooi....!

Zondag is een Beierse middag met blaaskapellen uit de regio waaronder de Essener Muzikanten. Aanvang 13.30 uur, entree gratis.
We gaan maar eens kijken. Op vrijdag eerst Angela en Laura.

Free Counters
007counters.com
View My Stats