Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

maandag, augustus 25, 2008

Braderie en kermis in Huijbergen.

Vrijmarkt.

Topatleten aan de start van de stratenloop van Huijbergen.
Voetjes van de vloer...!

HUIJBERGEN - De organisatoren van de Huijbergse braderie verkeerden vrijdagavond en zaterdagochtend nog in een mineurstemming maar ze sloten zondagmiddag het evenement toch af met een tevreden gevoel.
Toen vrijdagavond de wielerronde voor vrije renners van start ging regende het stevig en dat zorgde ervoor dat er minder bezoekers naar de wedstrijd kwamen kijken. Organisator Lars van der Beek was vooraf bang dat zijn wielerevenement in het water zou vallen maar er verschenen toch nog een kleine honderd renners aan de start.
Zaterdagochtend tijdens de opbouw van de braderie zagen de organisatoren het even niet zitten toen zware regenbuien zowat de kramen wegspoelden. Maar om 12.00 uur verlieten de laatste regenwolken Huijbergen en werd het toch nog redelijk druk op de braderie.
Zondag viel er niets te klagen. Enkele duizenden bezoekers brachten een bezoek aan de braderie met honderd kramen, uitgestald in de Huijbergse dorpskern. Fraai middelpunt van het evenement was de mooie kermis met twaalf attracties op en rond het kerkplein. Vooral de heartbreaker, autoscooter en een schitterende nostalgische draaimolen waren zeer in trek.
Nieuw op het programma was een stratenloop op zaterdagavond, georganiseerd door atletiekvereniging Spado uit Bergen op Zoom. Meer dan vijftig kinderen en ruim honderd ouderen renden door de Huijbergse straten.

Free Counters
007counters.com
View My Stats