Afscheidsborrels bij Cargill.
Heinz Otten (raffinaderij operator) gaat met de VUT.
Met collega Allround operator in gesprek over de Company.
Donderdag: Een vertrek bij Cargill wordt bijna altijd gevierd met een afscheidsborrel. Dit is goed. Leuk om met collega's en leidinggevenden buiten werktijd eens bij te kletsen.
Deze week had ik twee borrels. Heinz ging met de VUT. Hier waren zeer veel operators aanwezig. Het was dus ook heel erg gezellig. Het afscheid werd gehouden in de Bourgondier te bergen op Zoom. Mooi.
Met Gunter Coeck in het Standhuis aan de borrel.
Afscheidsborrel van Jack van Heel, hij gaat naar Cargill Central Enginering.
Vrijdag: Jack van Heel gaf een afscheidsborrel in het Strandhuis aan de Boulevard in Bergen op Zoom.
Mooie tent. Asbakken ook alweer op de toog. Lekker biertje gedronken, de Jupiler van het VAT!
<< Home