Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

vrijdag, december 25, 2009

Deze week, vorige week: vrijdag.

Al weken hadden we op deze vrijdagmiddag een fietstocht gepland. Eigenlijk op de racefiets. Door winterse omstandigheden werd het een mountainbike tocht. We zouden deze tocht fietsen met de E-ploeg collega's van de Cargill tarwe afdeling.
Ook Nicolas (Swiss Flourmill Specialist) zou meerijden. We vertrokken heel orgineel vanuit cafe/ restaurant "Non Plus Ultra".
Na mijn ongeval op dinsdag had ik gelukkig nog nergens last van.
(Dat kwam helaas nog).
We begonnen gelijk met de beklimming van de "Rijzendeweg". Toen naar de nieuwe randweg rond Hoogerheide. Daar konden we vandaag voor het laatst overheen met de fiets (geopend voor autoverkeer om 16.00hr.). Via de Putseweg naar "kasteel Ravenshof"."Het UnoxTEAM" op de Putseweg.
Toen naar de haven van Antwerpen. We zagen weer de locks: Berendrechtsluis en Zandvlietsluis.
Langs het Schelde-Rijn kanaal reden we weer terug naar Woensdrecht, "Non Plus Ultra". Door het slechte weer kon Jan niet mee fietsen (geen MTB). Thomas kon er helaas ook niet bij zijn.
Armando, Vriend en Ex-collega (nu Koninklijke Shell). JIJ rijdt steeds sterker. Het wordt volgend jaar een belangrijk wielerjaar voor JOU ;), en voor MIJ.
JIJ komt voor MIJ boven...!

Hier samen met Mark Borgen. Mark is al 23 jaar mijn Cargill collega. Samen waren we ook de Allrounds van de
E-ploeg. Ook Mark gaat Cargill verlaten. Selamat Jalan...

Nicolas Wyss mijn mountainbike fietsmaat.
Mission Accomplished: Nicolas, Mark, Armando en Louis. De veertig kilometer door de sneeuw en ijs zit erop...!We dronken een lekker biertje bij Annie in Nonplus. Ook Jan was bij de borrel present.
Met Nicolas Wyss uit Swiss. We dronken nog een biertje in Bergen op Zoom bij de Bourgondier. DRUK daar, Kerstborrel...!

Het was een leuke dag.
We kijken nu al uit naar de Voorjaars Toertocht.


Morgen: Bezoek aan Dusseldorf, vorige week zaterdag.

Free Counters
007counters.com
View My Stats