Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

donderdag, juni 20, 2024

Fiets Trainingskamp😊


Nu ben ik een week op fiets trainingskamp in Lahnstein auf der HÅ‘he. Al vijf honderd kilometer op de teller en 6500 hoogte meters. Komende weken doe ik mee met de Cargill Social Ride, Cargill Bergen op Zoom. Verder ook nog de Zevenheuvelen tourtocht van Nijmegen. Beetje trainen dus.

vrijdag, juni 07, 2024

Nog een laatste biertje, net als in de corona tijd.


Ik ben weer terug van vakantie uit Indonesia, Bali. Nu pak ik hier in Nederland het leven weer op. Vanavond een super gezellig avondje in het dorp. Bij mij nog laatste biertje met Bono mijn maatje. Friendship is not about age, but all about good trust!



woensdag, juni 05, 2024

Fotoreportage Angela en Laura.


Angela en Laura hebben vandaag een foto reportage gemaakt bij de Berk. Dit is een van de foto's. Wat ben ik trots op Angela en Laura!

Free Counters
007counters.com
View My Stats