Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

maandag, augustus 13, 2007

Four Seasons Huijbergen:

Mocht u voor het eerst kennis maken met Four Seasons uit Huijbergen, dan vindt u hier verder enige uitleg over wat Four Seasons doet. Four Seasons verzorgd al 11 jaar bloemschik-cursussen en workshops onder vakkundige begeleiding. De workshops worden in een sfeervolle orangerie in Huijbergen gegeven. Dit plaatsje is dicht bij de Belgische grens van Essen en Putte gelegen. En tussen drie steden, Antwerpen Roosendaal en Bergen op Zoom. De workshops kunt u voor 1 hele of halve dag boeken. Tijdens de hele dag kunt u gebruik maken voor een geheel verzorgde 3-gangen lunch. Tijdens de workshops wordt alles stap voor stap uitgelegd en voor gedaan, zodat het ook voor een beginnende cursist goed te volgen is. Er worden wel decoraties voor binnen als buiten gemaakt, dit alles van natuurlijke materialen en een eigen Four Seasons stijl. Ook krijgt u decoratie tips. Workshops voor de halve dagen zijn incl. alle materialen, koffie, thee en cake. Bij de hele dagen dit alles incl. de lunch. Dus lekker een ontspannen, creatieve, gezellige dag uit zonder materialen mee te hoeven mee nemen.(Wel een scherp mes, een schaar, een snoeischaar en krat om de werkstukken terug te vervoeren). Tijdens de opendag zijn veel voorbeelden van de workshops te zien en kunt u zich inschrijven voor de workshops.
Op 9 september is er een opendag in Huijbergen.

Opendag 9 september 2007:
Four Seasons uit Huijbergen nodigt u uit op zondag 9 september a.s. van 10.00 tot 17.00 uur voor een Opendag in onze Orangerie. - alle informatie workshops- inschrijven workshops- nieuwe collectie decoratie artikelen- entree € 2,- (incl. consumptie)

Free Counters
007counters.com
View My Stats