Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

dinsdag, augustus 05, 2008

de Hel van de Pin, Wouwse Plantage.

Christ Hoedelmans, alleen op weg naar de kopgroep.
Wim had helaas vroeg in de wedstrijd al een lekke band.
Christ van Meer, hij reed een sterke wedstrijd.
Christ aan de Meet met Dimphie.


Vandaag reden mijn Cargill collega's mee met de "Hel van de Pin". Het is een wielerkoers over 50km. Je hebt dan een fiets zonder versnelling, geen vaste pedalen en een plat stuur.
Je rijd dan ook door de Koolbaan, 500m zandbaan....!
Het was vandaag een helse tocht. Veel wind, veel smoor op de Koolbaan. Er werden vele lekke banden gereden.
Christ van Meer reed zeer sterk, een tijdrit specialist..... Ook Wim van Duijn reed een prima wedstrijd, Wim had helaas ook een lekke band. Christ Hoedelmans zat bijna in een massale valpartij in de laatste bocht voor de finish. Vooral in het zand van de Koolbaan kon Christ voorsprong nemen. Rob Meijer, het is bekend: weinig trainen de laatste tijd, maar nog niets aan snelheid ingeboet. Van junior tot Veteraan: altijd maximale inzet....!
Na de wedstrijd, het is helaas nog steeds nodig:
in de feesttent bij "de Reebok" de "DOPINGCONTROLE" en het stof wegspoelen..
Het werd tot laat erg gezellig.
Voor volgend jaar heb ik ook een sponsor contract gekregen...! MOOI!

Ze hadden als sponsor: SVR mini-camping genaamd 't Schouwke is gelegen net buiten de dorpskom van het bosrijke Wouwse-Plantage.

Free Counters
007counters.com
View My Stats