Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

donderdag, oktober 08, 2009

Kinderboekenfeest met Marja Baseler

Kinderboekenfeest in Huijbergen
met schrijfster Marja Baseler

HUIJBERGEN - De Kinderboekenweek 2009 wordt gehouden van 7 t/m 17 oktober. Het thema is dit jaar: “Aan tafel! - eten en snoepen in kinderboeken”.
In de kranten en op de TV en in de bibliotheek zijn er boeken over lekker eten, over snoepen, over monsters die veel lusten, over picknicken met taart, olifantensoep, van alles en nog wat, alles heeft dit jaar met eten en snoepen te maken.

Wat gebeurt er in de Openbare Bibliotheek Huijbergen? Op vrijdagmiddag 9 oktober komt in de Buitenschoolse Opvang ‘De Soos’ (in de “oude gymzaal” van Basisschool Ste. Marie, Boomstraat 5, Huijbergen) een speciale gast ons vertellen en vermaken over dit soort boeken, en natuurlijk over eten en snoepen. Het programma start om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Vanaf 17.45 uur zijn de ouders of verzorgers welkom. Wie komt er dan? Een schrijfster en zij heet Marja Baseler. Zij heeft veel kinderboeken over allerlei onderwerpen geschreven. Leuk om te lezen en ook om mee aan de slag te gaan. Haar laatste boek heet heel toevallig: “Lekker! Pannenkoeken”.
Kinderboeken schrijfster Marja Baseler in Huijbergen...!

Wie meer wil weten kan terecht op haar website: www.marjabaseler.nl

Daar kun je eens kijken wie zij is en wat zij heeft geschreven. Ook in de bibliotheek is er een speciaal hoekje over haar. Wie erbij wil zijn moet zich van tevoren aanmelden in de bibliotheek.

Natuurlijk heeft de Bibliotheek ook weer een wedstrijd voor de kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool, waarmee ze één van de bekroonde boeken of een andere leuke prijs kunnen winnen. Wat ze daarvoor moeten doen, wordt bekend gemaakt op het Kinderboekenfeest op 9 oktober.

Free Counters
007counters.com
View My Stats