Louis Baseler uit Huijbergen

Huijbergen en omgeving. Wat maak ik er allemaal mee. Ik beschrijf hier mijn hobby, toerfietsen. Wat gebeurt er hier in Huijbergen en omgeving. Verder een beetje mijn kijk op de wereld vanuit Huijbergen. Huijbergen, mijn dorp op de Belgisch-Nederlandse grens: "The most interesting things in life exist at the boundary, both in the physical sense and metaphorically". Barry Lee.

dinsdag, juni 29, 2010

Afscheidsborrel Nicolas Wyss.

Nicolas heef meer dan 2,5 jaar met ons gewerkt als bloemmolen specialist. Nu gaat hij terug naar Zwitserland om weer te gaan studeren. Na de studie zal Nicolas gaan werken bij Buhler. Vandaag hebben we zijn afscheidsborrel in 't Strandhuys, Bergen op Zoom. Morgen hebben we nog een after party in Amsterdam. Verder gaan Armando en ik in september op fietsvakantie bij Nicolas in Zwitserland op de nieuwe Full Carbon Bikes.

De afscheidsborrel van Nicolas in 't Strandhuys was SUPER. Al zijn naaste collega's waren er. De dames van de kantine. Zelfs de General Manager Alain Dufait was naar 't Strandhuys gekomen! Ook de ex-collega's Armando en Gunther waren erbij. Er waren voor Nicolas mooie kadootjes. Wooden Shoes, Delfsblauw Underwear. Een mooie luchtfoto van de Cargill fabriek. Een mooi bierglas van Bergen op Zoom enz enz.
Nicolas, Tot ziens!

Free Counters
007counters.com
View My Stats